Live stream ja  webcast

Suosituiden striimauspalveluiden avulla välitämme tapahtumat ja esitykset laadukkaasti esimerkiksi suosittuihin Facebook Live-, Youtube Live- ja Twitch-suoratoistopalveluihin sekä Microsoft Teams- ja Zoom-yritysympäristöihin. Tapahtumat voidaan lähettää tarpeen mukaan joko livenä tai nauhoitteena. Kaikista striimeistä toimitetaan tallenne jälkimarkkinointia varten. Meiltä saat myös videoiden editointi- ja tekstityspalvelun.

 

Webinaarit

Toimitamme laadukkaat kamerat ja mikrofonit erilaisilla webinaarialustoilla järjestettäviin tapahtumiin. Hoidamme ammattitaidolla etäpuhujien yhteydet ja lisäämme vuorovaikutusta hybriditapahtumiin. Webinaaripohjaiset äänestykset, pollit ja neuvotteluhuoneet järjestyvät sujuvasti ja tietoturvallisesti.

 

Virtuaalistudio

Tarjoamme käyttöönne laadukkaat virtuaalistudiopalvelut esimerkiksi yritysvideoiden, tuotelanseerausten ja erilaisten esitysten kuvaamiseen. Käytössämme on myös siirrettävä green screen -virtuaalistudiotekniikka, jonka avulla voidaan tehdä huippulaatuisia etäpuheenvuorolähetyksiä vaikkapa yritysvalmentajille ja keynote-puhujille. Virtuaalistudion ja Unreal Engine -pelimoottorin sekä VR- ja XR-tekniikan avulla voimme myös yhdistää live-lähetykseen erilaisia virtuaalimaailmoja ja -elementtejä.

 

Yhteydenotto


Tavoita meidät alla olevan lomakkeen kautta - vastaamme nopeasti kaikkiin yhteydenottoihin ja tarjouspyyntöihin!