Teknoaitta

Valopalvelut

Valaistuksella saa tehtyä erilaisia tunnelmia ja luotua arvokkuutta vaikkapa gaalajuhliin, kanta-asiakasiltoihin tai hääbileisiin. Valokalustollamme voi hoitaa nopeatempoiset disko- ja bändivalaistukset tai upeat arkkitehtuuri- ja ympäristövalaistukset. Käytämme pääasiassa LED-tekniikkaa, jolloin saamme suuriakin valotehoja pienellä virrankulutuksella.

Tunnelmavalaisujen lisäksi toteutamme vuosittain paljon erilaisia teatteri-, messu- ja muotinäytösvalaisuja. Valikoimistamme löytyy jokaiseen tilaisuuten sopivia televisioita ja projektoreita niin seminaari- ja esitelmäkäyttöön kuin tapahtumavisuaaleja varten.

Sosiaalisen median räätälöityyn hyödyntämiseen tarjoamme uutta Teknotaulu-palvelua, jonka avulla voidaan tuottaa tapahtumakohtaisilla aihetunnisteilla reaaliaikaisesti päivittyvä sosiaalisen median virta, jota voidaan esittää esimerkiksi televisioilta, LED-seiniltä tai valkokankailta.

Useissa valaisuissa tarvitaan savua tai usvaa – käytämme savu- ja usvakoneissamme ainoastaan hengitykselle ja herkille pinnoille turvallisia vesiliukoisia savunesteitä.

Palveluitamme

TAPAHTUMATEKNIIKKA

Ensiluokkaiset tapahtuma-tekniikkapalvelut. Lue lisää...

VALOPALVELUT

Häikäisevän hienot valo-show-palvelut. Lue lisää...

DJ-PALVELUT

Ammattitaitoiset tiskijukat soittavat juuri sinun biisitoiveesi. Lue lisää...

HUOLTOPALVELUT

Diskolaitteiden huolto- ja korjauspalvelut. Lue lisää...